Σκουφά 59

Κολωνάκι 106 72

210 77 50 780

Επισκέψεις με ραντεβού

imedida 160514Ημερίδα από την Β’ Χειρουργική κλινική του ΑΠΘ Γ.Ν.Θ “Γ. Γεννηματάς” με θέμα “Από τον όζο στον καρκίνο του θυρεοειδούς” στο Τελόγλειο Ίδρυμα Τεχνών στις 14 Μαΐου 2016.

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή (μεγαλύτερη των 250 συνέδρων) πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του ΑΠΘ, με θέμα “Από τον όζο στον καρκίνο του θυρεοειδούς”.
Η ημερίδα συνέπεσε με την επέτειο 70 ετών της λειτουργίας της Κλινικής (1946-2016). Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του ΑΠΘ Καθηγητής Χειρουργικής κ. Εμ. Χριστοφορίδης κατά την τελετή έναρξης παρέθεσε μια σύντομη Ιστορική αναδρομή της Κλινικής.
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Ομότιμος Καθ. Χειρουργικής και Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας κ. Ιωάννης Μακρής και ο Διευθυντής της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής του ΓΝ Αθηνών και πρώην Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Ε.Α κύριος Γεώργιος Ζωγράφος.
Η ημερίδα περιέλαβε ομιλίες και τοποθετήσεις από εξαίρετους συναδέλφους με εμπειρία και εξειδίκευση στον καρκίνο του θυρεοειδούς.
Ο Γεν. Γραμματέας της Οργανωτικής Επιτροπής Επ. Καθηγητής Χειρουργικής κ. Ιωάννης Κουτελιδάκης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιτυχία της ημερίδας και κυρίως για τον πολύ μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.
Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.